Det finns en otrolig mängd trevliga platser både i, nära och omkring Stockholm när det är dags för konferens med företaget. Man kan välja mellan att hålla konferens i stadens ständiga liv och myller och boka in sig på ett hotell mitt i city, eller så kan man ta sig en bit utanför stadskärnan och njuta av de plaster nära Stockholm som ger ett större lugn.

Högberga Gård endast 15 minuter från Stockholm är ett exempel på en trevlig plats dit man kan åka iväg för en fulländad konferens som erbjuder ett lugn och en närhet till hav och natur på ett helt annat sätt än vad man erbjuds när man befinner sig mitt i Stockholm city med allt vad det innebär.

Viktiga beslut fattas bäst i lugn och ro

För att kunna få ut det mesta av en konferens krävs det att deltagarna ges tid för eftertanke och tid för reflektion. Att fatta viktiga beslut som kan komma att påverka företagets framtid för alltid i ett hetsigt tempo där det enda som finns runt omkring er är storstadens myller är därför inte alltid ett bra alternativ. Naturligtvis kan det vara så att det är i just dessa miljöer ni arbetar bäst, men att ta sig iväg på konferens i lugnare miljöer kan göra underverk för er och företagets framtid.

Vill man hålla konferens i stadskärnan så kan försöka planera det som så att man åtminstone ges tid för lugn och ro genom att boka in konferensen på ett hotell som erbjuder spa- avdelning och att det finns en pool som ni kan simma av er lite stress i. Jacuzzi på taket är även det en bra lösning för att hitta en plats där lugnet får möjlighet att infinna sig. Det kan låta för enkelt för att vara sant, men sanningen är den att det faktiskt gör oss lugna med ett bad.