Under en konferens, även om den bara varar en dag, så är det väldigt viktigt att alla deltagare är mätta och belåtna. Utan den rätta maten så kommer inte de rätta besluten bli tagna och därför är det otroligt viktigt att ni ser vad de olika konferensanläggningarna kan erbjuda er innan ni bokar in er konferens.

Bra mat under dagkonferensenBeroende på vilken anläggning som ni bestämmer er för att använda er av så kommer ni också få olika erbjudande när det gäller maten och därför är det också viktigt att planera in vad för sorts mat och dryck som ni behöver. Om ni till exempel väljer att boka er dagkonferens med Ombergs Turisthotell så kommer ni få både smörgås och kaffe direkt när ni kommer till hotellet. Därför behöver ni inte oroa er för att ni ska starta dagen på tom mage och ni har chansen att direkt sätta tänder i vad som behöver göras under konferensens korta tid.

En dagkonferens blir extra ihågkommen med en god lunch

När ni har arbetat i några timmar så är det självklart dags för lunch för att förnya energiflödet. Om ni har en dagskonferens hos Ombergs Turisthotell så kommer ni att kunna äta en tvårätters lunch i deras restaurang och därför kunna ta en ordentlig paus. Ni behöver verkligen inte oroa er för att gå hungriga ifrån denna lunch då ni förutom varmrätten kommer att få bröd, kaffe och efterrätt. När ni fortsätter att ha en givande och effektiv konferens så kommer ni under eftermiddagen att bli erbjudna kaffe, smoothie och bakverk, allt för att se till att er energi inte kommer att dala. I konferenslokalen så kommer hotellet också att se till att ni alla har både frukt och vatten under hela dagen. Att ha tillgång till mat och dryck av hög kvalité under er dagkonferens kommer göra er kollegor mer villiga att arbeta effektivit.