När ni ska planera en givande och spännande konferens som kollegorna faktiskt kommer lära sig något av så är planering definitivt a och o för att få till en lyckad konferens. Eftersom ni bara kommer ha en dag för att uppnå detta så behöver ni verkligen ta er tid till att planera noggrant.

Tiden går fortare än man tror

När ni väl sätter er ner för att planera er dagskonferens så är det viktigt att ni klart och tydligt sätter upp vad ni vill uppnå med denna konferens. Om ni har ett klart Planera tiden för dagkonferensenoch tydligt mål så kommer det bli så mycket lättare för er att gå vidare i er planering. Det är också viktigt att fokusera på hur ni ska få era kollegor engagerade i konferensen från början till slut. Därför är det en smart idé att ha god framförhållning och diskutera konferensen med era medarbetare i god tid. På så vis så vet kollegorna redan vad ni har för syfte och mål med konferensen och därför kan de också förbereda sig.

När ni planerar er dagkonferens så är det också en bra idé att verkligen fokusera på vilket typ av möte som ni vill ha. Om ni har en klar idé om vad för sorts möte ni vill ha så kan ni därifrån välja en passande lokal som kommer att hjälpa er att uppnå det mål som ni har med konferensen. Glöm inte bort att möten också kan vara kul! Under er konferens så är det viktigt att ni stärker samarbetet kollegor emellan och därför är det bra om ni väljer aktiviteter som kommer göra så att alla kollegor blir hörda. För att få ut så mycket som möjligt av konferensen så är det bra att tänka på att föra noggrant protokoll under mötet så att ni kan följa upp olika beslut och frågor som har tagits upp under dagen.