Att hitta rätt anläggning för sin konferens är inte svårt! Utmaningen är att välja bland alla de anläggningar som finns tillgängliga. För många företag är konferensresor en bra investering som kan öka sammanhållning och bidra till ökade resultat. Dock krävs att man engagerar sig i konferensen och förbereder allting minutiöst. Förvisso innebär detta inte att man skall utesluta fritid. Tvärtom är den sociala interaktionen en viktig del av varje sådan investering.

Dagkonferenser kan hållas var som helst och flertalet konferensanläggningar har färdiga dagkonferens-paket som kan användas som en inspirationsökning i vardagen. Herrgårdar är populära både för korta möten och konferenser under flera dagar. Omkring Stockholm har ett flertal slott och gårdar byggts om till konferensgårdar. Här kan man hitta en stor mängd mötesrum både vinter och sommar.

Aktiviteter vid dagkonferens

Herrgårdar runt om i landet har ofta gott om aktiviteter och färdiga koncept för konferensgäster! Allt ifrån SPA och provningar till träningsorienterade aktiviteter där ni får svettas tillsammans. Oavsett vad ni är ute efter kan ni räkna med att finna ett upplägg som bra motsvarar alla de önskemål ni kan tänkas ha! För ytterligare information om de olika herrgårdar som erbjuder konferenspaket rekommenderas herrgårdskonferens.se vilka tagit fram en kollektion herrgårdar med gott rykte och bra service.

I takt med att intresset för herrgårdskonferenser växer, ökar utbudet stadigt. Vackra miljöer i kombination med god mat, dryck, aktiviteter och mötesrum definierar vad en herrgårdskonferens handlar om!