Det finns många golfbanor att besöka runt om i Sverige och när säsongen kommit igång är det fullt på många av de mer populära alternativen. Gräset är klippt, hålen flyttade, bunkrarna fyllda och den ljusgröna harmonin på fairway möter spelarens ögon vid första tee. Inom mötessektorn har golf en speciell roll då flertalet företagare uppskattar att mötas under 19 hål.

Även om det finns tydliga och konkreta fördelar av att kombinera konferens och golf i en trevlig synergi, finns också en önskan om att få komma ut på banan som privatperson. Några av landets konferenshotell har etablerat nära samarbeten med golfklubbar i närheten vilket innebär stora möjligheter för den som vill hänge sig åt njutning i några dagar!

Thoresta Herrgård

Utanför Stockholm ligger Thoresta Herrgård. En konferensanläggning med fokus på möten och golf. I och med deras samarbete med Bro Hof, kan de erbjuda sina besökare en möjlighet att kombinera vistelsen med spel på Europas kanske bästa golfbana. Under högsäsong kan det vara svårt att få tillträde till banan men genom konferensanläggningen ökar möjligheterna.

Thoresta Herrgård har roliga och prisvärda golfpaket i Stockholmsområdet. Många väljer att komma tillbaks flera gånger för att ta del av helhetsupplevelsen det innebär att vara gäst här.

Stort utbud

Runt om i trakterna utanför Stockholm kan man finna en hel del golf och konferens. Golfpaket är en form av riktad weekendvistelse alternativt ett upplägg för konferenser där deltagarna är golfare. Det finns givetvis även möjlighet att stanna på området och njuta av mat, vin och en underbar atmosfär nära skogen.