Efter helgen krävs energi och inspiration för att komma igång! Samtidigt väljer många att förlägga dagkonferenser och möten till veckoslutet för att sedan kunna gå in i ledighet ett par dagar. För de som istället vill få användning för mötesenergin fullt ut, kan en måndagskonferens vara helt rätt! Runt Stockholm finns en uppsjö konferensanläggningar med färdiga paket som ramar in era möten och avlastar med allt som rör lokaler, mat, aktiviteter eller teknik. För de som vill hålla igång ända fram till småtimmarna finns givetvis alltid möjlighet att övernatta i konferenshotellets harmoniska rum.

Blue Hotel på Lidingö har tagit fram ”måndagskonferens” som ett erbjudande till företag som vill gå starkt ut redan tidigt i veckan! Anläggningen har varit en mötesplats sedan 1960-talet och varje konferensrum är noga utformat för att främja kreativitet och inspiration. Den nyöppnade SPA-avdelningen har blivit mycket uppskattad och innebär en möjlighet till rekreation även under en kortare vistelse.

Dagkonferenser

Att hålla nere kostnader för sin verksamhet innebär många gånger att se över lokalerna. Det är nu vanligare att minska utrymmet för att istället hålla möten och konferenser i andra lokaler som hyrs vid behov. Detta har också inneburit en uppskalning av dagkonferenser där allt fler hotell och konferensanläggningar tar fram färdiga koncept som enkelt kan användas.

Att hålla konferens under dagen är också ett snabbt och effektivt sätt att öka energin i en organisation, vilket företag över hela landet tagit till sig under åren. För att nå önskad effekt krävs som alltid planering och uppföljning. Dock är en effektiv dagkonferens ofta värd all tid som krävs!