Upplever ni att ert företag inte har tid med en konferens? Varför inte satsa på en dagkonferens? En dagkonferens kan sägas vara en prisvärd konferens utan långa resor och utan övernattningar. En dagkonferens kan ändå vara väldigt givande, för ofta handlar ju en konferens om att få byta miljö för en dag och få ny input i form av inspiration och ny energi. Allt detta kan ni också få med en dagkonferens.

Dagkonferens bra alternativ till vanlig konferens

En dagkonferens i Stockholm kan vara ett bra alternativ såväl för företag som redan har sitt kontor i Stockholm och för företag utanför storstaden. Det finns goda kommunikationer till och från Stockholm nästan oavsett vart i Sverige ni befinner er annars, så ni behöver inte lägga ner en massa tid på krångliga och tidsödande resor. Och för er som redan befinner er i Stockholm så finns det tillräckligt många konferensanläggningar att välja mellan så att ni ändå kan byta miljö över dagen. Det bästa med Stockholm är att det är en storstad med korta avstånd. På bara en halvtimme kan ni befinna er i en lantlig miljö med natursköna omgivningar, det vill säga något helt annat än på ett stressigt kontor i innerstaden. På en dagkonferens kan ni också passa på att byta miljö till något totalt annorlunda. Herrgårdskonferens, slottskonferens och spakonferens har blivit populärt på senare tid, men det finns också företag som har konfererat på en segelbåt, i en trädkoja eller i skärgården. Villa Aske är en perfekt konferensanläggning för att smita iväg och prova på något annorlunda, här får man en idyllisk miljö med natur som inspireras av kärleken till Italien. God mat och förträffligt roliga teman som gör dagkonferensen till något att inspireras av resten av veckan. Det är därför dagkonferenser vuxit sig populära.

Effektivt använd tid

På en dagkonferens kan ni använda tiden effektivt eftersom ni inte befinner er på kontoret, vilket gör att vardagens göromål inte pockar på på samma sätt. En konferensanläggning hjälper er att fixa alla tekniska hjälpmedel ni kan tänkas behöva och det brukar också finnas möjlighet att ordna mat och mellanmål till konferenslokalerna. Allt för att er dagkonferens Stockholm ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Fördelen med en dagkonferens är att det är lättare att kunna erbjuda alla medarbetare att vara med. Även de med små barn eller som har andra anledningar till att övernattningar är omöjliga kan vara med på en dagkonferens.